Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Trabzon Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü

21-28 Nisan Ebeler Haftası Kutlu Olsun

Güncelleme Tarihi: 18/05/2018

ebelerhaftasi.jpg

21 - 28 Nisan Ebeler Haftası münasebetiyle hastanemizde Başhekim Doç. Dr. Hülya KILIÇ YILMAZ, Başhekim Yardımcıları, İdari ve Mali İşler Müdürü, Müdür Yardımcıları, ebe ve hemşirelerin katılımıyla Ebeler Haftası kutlandı.

Ebeler haftası nedeniyle bir dizi açıklama yapan Başhekim Doç. Dr. Hülya KILIÇ YILMAZ, konuşmasında ebelik mesleğinin toplum açısından önemi ve değerine vurgu yaparak bütün ebelerin Ebeler Haftasını kutladı.

S.B.Ü. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü ve Numune Kampüslerinde Sağlık Bakım Hizmetleri tarafından hayatımıza gözümüzü açtığımız anda şefkatli elleriyle ilk dokunuşlarını yapan ebelerimiz için pasta kesilmiş ve ikram edilmiştir.

Ebeler Haftası nedeniyle  İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ilimizde bu yıl çalışma azmi, güler yüzüyle hastaların ve çalışma arkadaşlarının sevgisini kazanan S.B.Ü.Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Ebe Ümit DİZDAROĞLU, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde görev yapan Ebe Hatice KARAN ve S.B.Ü.Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Ebe Atike Usta’ya teşekkür belgesi verildi.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen törene katılan Ümit DİZDAROĞLU, Hatice KARAN ve Atike USTA teşekkür belgelerini, İl Sağlık Müdür Vekili Uzm. Dr. Kemal SÜLEYMAN'dan, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Hakan USTA ve Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz KARA’dan aldılar. Ödülden dolayı çok mutlu olduklarını belirten üçlü kendilerine bu ödülü layık gören İl Sağlık Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederiz. Dediler.

• EbeHafta13.jpeg
  • EbeHafta14.jpeg